NeusRamos.Parlem-ne

parlem-ne

Construïm el teu camí cap al benestar

Sessions de teràpia

A NeusRamos.Parlem-ne, creiem en la importància d’oferir una varietat de sessions de teràpia adaptades a cada necessitat individual, tant en modalitat presencial com online. El nostre enfocament terapèutic se centra en el fet de construir un espai segur i comunicatiu, lliure de judicis, amb flexibilitat, coherència i naturalitat.

Entre els serveis que oferim hi ha sessions de teràpia individual, de parella, familiar (assessorament per a pares) i de teràpia grupal i de suport en grups reduïts de 5 a 8 persones. A més, oferim serveis de supervisió de casos de psicologia de l’esport i de la salut per a altres psicòlegs que busquen orientació i suport professional a la seua pràctica.

Tipus de sessions de teràpia de NeusRamos.Parlem-ne

Teràpia individual i per a adolescents

Oferim sessions de teràpia individual adaptades a necessitats específiques, ja siga adults que s'enfronten a desafiaments personals o adolescents que afronten malestar emocional i conflictes familiars. El nostre objectiu és proporcionar un espai segur on el pacient puga explorar les emocions i els desafiaments amb llibertat i confiança, mentre desenvolupa habilitats per a gestionar l'estrés i millorar el benestar emocional.

Teràpia de parella

Adaptada per a parelles joves que volen enfortir la seua relació i per a parelles madures que travessen dificultats i busquen millorar la seua situació. Enfoquem la nostra teràpia en la comunicació efectiva, la resolució de conflictes i l'enfortiment dels llaços emocionals.

Teràpia per a grups

Destinada a grups amb relacions laborals, acadèmiques o socials que volen millorar la seua productivitat i benestar emocional. Oferim un espai segur per a compartir experiències i aprendre habilitats per a fer front. Som especialistes en grups que es preparen per a oposicions i en persones que compaginen la seua vida amb l'esport.

Plans personalitzats per a cada àmbit

A NeusRamos.Parlem-ne, ens especialitzem en oferir plans personalitzats de teràpia adaptats a diferents àmbits de la vida. El nostre enfocament se centra en el fet de comprendre les necessitats individuals de cada client i desenvolupar estratègies efectives per a promoure el benestar emocional i el rendiment en diverses àrees.

Àmbit social i afectiu

Treballem per a millorar les relacions interpersonals a nivell de parella, família, grup i equip. Ajudem a resoldre conflictes familiars i de parella, enfortint els vincles i millorant la comunicació.

Àmbit acadèmic

Donem suport a persones que es preparen per a oposicions i esportistes d’alt rendiment que necessiten compaginar estudis i entrenament.

Àmbit laboral

Brindem orientació i suport en la gestió del burnout, organització, lideratge i habilitats de comunicació efectiva. Ajudem a millorar la planificació i la productivitat en l’entorn laboral.

Àmbit esportiu

Oferim suport en la gestió de l’estrés, l’ansietat i la pressió, així com en la rehabilitació psicològica de lesions. Focalitzem l’atenció en la concentració, la regulació emocional i l’autoconcepte, promovent també la cohesió grupal dins dels equips esportius.

T'interessa el nostre servei de sessions de teràpia?

Sessions de teràpia individual, de parella i sessions per a grups online i presencial

Preguntes freqüents

Oferim sessions presencials tant en consulta com en espais esportius i de joc, així com modalitats online, per a garantir l’accessibilitat i comoditat per a tots els nostres clients.

La teràpia individual és adequada per a qualsevol persona que estiga buscant suport per a abordar desafiaments personals, emocionals o relacionals. T’ajudem a explorar les teues emocions, desafiaments i metes personals en un ambient segur i confidencial.

Entre 45-60 minuts.

Durant una sessió de teràpia de parella, treballaràs conjuntament amb la teua parella abordant els desafiaments en la teua relació, millorant la comunicació i enfortint els llaços emocionals. El nostre enfocament se centra en la resolució de conflictes i el desenvolupament de les habilitats de comunicació efectiva.

Depén de les necessitats de la persona i de la situació econòmica: setmanal, quinzenal, mensual, etc.

En la teràpia grupal, es poden abordar una àmplia gamma de problemes, inclosos els relacionats amb l’estrés, l’ansietat, les relacions interpersonals, l’autoestima i el creixement personal.

A partir d’anotacions que farem durant les sessions i el material que t’aniré proporcionant.

El primer pas és posar-te en contacte amb nosaltres per a programar una cita inicial. Durant aquesta cita, abordarem les teues necessitats i objectius terapèutics. A partir d’ací, junts dissenyarem un pla de tractament personalitzat que s’ajuste a les teues necessitats individuals.

Abrir chat
Hola
¿En qué puedo ayudarte?
Ves al contingut