NeusRamos.Parlem-ne

parlem-ne

Serveis de NeusRamos.Parlem-ne

A NeusRamos.Parlem-ne ens dediquem a millorar el benestar, el rendiment i la salut en general de les persones treballant en la seua salut mental.

Oferim serveis de psicologia que poden ajudar a millorar el benestar, el rendiment i la salut en general de les persones a partir de treballar la salut mental. Oferim les nostres intervencions tant a través de plataformes online com en sessions i tallers presencials, per a adaptar-nos a les necessitats i preferències dels nostres clients.

terapia neus-ramos

Sessions de teràpia

Oferim sessions de teràpia adaptades a les vostres necessitats. El nostre enfocament terapèutic inclou teràpia individual, de parella, familiar i grups de suport. Dissenyem aquestes sessions amb l’objectiu de proporcionar suport i orientació per a fer front a desafiaments de la vida i assolir objectius personals.

clubes neus-ramos

Entitats i clubs esportius

Treballem amb entitats esportives i clubs per a promoure el benestar mental i el rendiment esportiu a partir d’una avaluació, disseny i implementació.

ponencia neus-ramos

Universitats i grups de recerca

Col·laborem amb universitats i grups de recerca per a contribuir a l’avanç del coneixement en el camp de la psicologia a partir d’articles, reflexions i ponències.

Abrir chat
Hola
¿En qué puedo ayudarte?
Ves al contingut